Thursday, 26 May 2011

haihhhhhhh :(


I'M STARTING TO GET BORED RIGHT HERE !


jangan salahkan saya :')

Sunday, 22 May 2011

JUST SEBAB KAU !!!!!!!!


SEBAB KAU , AYAH DA MULA NA PEGANG FUN AKU MALAM MALAM !
JUST SEBAB KAU BONDA DAH START NA CHECK FUN AKU !
JUST SEBAB KAU , BILIK KOMPUTER NH NA KENE KUNCI !
JUST SEBAB KAU , AKU ASEK KENE MARAH !
SEMUANYA JUST SEBAB KAU !
JUST SEBAB KAU !
KAU PAHAM TAK HAH BODOH !!!
AGRRRHHHH !!


U SHOULD ASK FORGIVENESS FROM ME LAA IDIOT !

Saturday, 21 May 2011

playboy or playgirl ?


ASSALAMUALAIKUM :)


hmm . tawu tak maksud BERTEPUK SEBELAH TANGAN ? tawu ? kalau tawu bgus lahh . sbb bertepuk sbelah tgn nh takan bebunyi kalau takde org yg mnymbutnya kan ? hmm .tawu tak sakit hah ?? cuba korang byangkan korang dlm tmpat seorang prmpuan nh   . korang bru jeh kene tinggl dgn smone . soo korang da FEDUP cz asek kene tnggl dgn smone tu . tp dlm mse yg sama ,  DIA muncul dlm hdup korang . mstilahh korng HAPPY kan ? kan ? korang akn rse DIA tu laa HERO korang time korang sedih :) . tp tahukah anda sebenanrya perasaan lelaki itu ? nmpk je mcm dia bg respons kat korang . take care psl korang . tp act dia ta tawu yg dia da buat korang suka dia . dy ta sedar yg dy da buat korang FLIRTING dgn dia  . msti sdih kan bila dpt tawu dia tu ad pmpuan len ? takpun dia tu just saje saje jehh .takpun dia suka korang jugakk tp dlm mse yg sama dia ad girl . pergh ! sakit kan hati nh haa ? sakit kan ? kalau LELAKI tu baca , PLEASE FAHAM PERASAAN PREMPUAN tu ! aku SAYANG dia dan aku tanak dia sedih lg lps nh . hmmm . 
thank you sbb baca :) 

tak semua yang kita nak , kita dapat kan ? :')

Friday, 20 May 2011

perubahan ??


assalamualaikum . 
today i wanna SKEAPING with all the makcik , pakcik , abang , kakak and anak - anak sekalian :) if wrong grammar or WTV , toksah tegor okayy :) kalau korang tegur pun , ADA AKU KESAH ? heeeee :))


the post today like stupid stupid because i'm skeaping . u as a readers JUST READ and PLEASE DO NOT COMPLAINokayy , lets start it :) . as you , me , and all know we need to make a change if u want to be better . but everyone thought that  it is  easy  rite ? actually its very difficult! yeah . but we all can do it if we try harder hah ? am i rite ?  my friends always ask me to change to be myself and i've try .  now my friends always said to me  "I  the new Heidi" haha. Thank you girls.  you too:) if u wanna make a change , u just have to put good intentions in ur hearts. always think " + "  * tp aku tak punn  :P and just be urself . dont copy copy  okayy :)


♥ myself , do you ?

ape pon taboley ~

assalamualaikum ! 
ta jawab dosa , kalau jawab sayangg 
heeeeeeee :)
hari nh na post gmba yang agk banyak kott ? sbb banyak berangan hari nh . ini berlaku kerana parents aku keluar . soo , takde bnda na buat . boyfiee aku pulak tido ==' da kejut pong susah jugakk . maka keputusannya , aku ameklahh gmba yg banyak utk dbuat tayangan :DD




AYU GILAA PULAK TIME NH =__+'



woot woot 



roarrrr ! haha ! mcm hntu kan ? :DD


hah ! suka sgt gmba yg pelik nh :)
 mcm nmpak COOL gilaa . hihi . kan ? kan ? kan ? ckp je laa ya =.=' aku twu korng na ckp ya ! okayy . tu jehh kot update kali nh ? semopga kita berjumpa lagi ya si pembaca sekalian :))


panjanglah lagi rmbut . >.<

Tuesday, 17 May 2011

16may2011 :)





16052011 ini merupakan tarikh keramat untuk siapakah yaa ?  siapa ? saya ? awak ? okayy , mmg bunguk kalau ta tawu =.=' mstilahh untuk GURU TERSAYANGG okayyyyy :)) . hehe . semalam mcm mcm tejadi kt sekolah . mmg best giloo sbb dpt DATE dgn pendek 
kmudian dpt amek gmba dgn dia 
heeeee :) gedik kan aku ? kan ? kan ? haihh =.='
okayy , date smpai laa balik then balik rumah asek teringt psl dia lagi . haha ! sgt bunguk =.='
ain heidi ta tawu na taip apa lahh soo just tgk jea gmba yg diberi okayy syg 


with dayah + pica sayangg 


syahirah aisyah ♥ iloveyou okayy !


tarian melayu , jeles sbb ta dpt amek bhagian :(


chinese TERBAIK ! HAHAHAA !



suara lu mmg sedap bro :)



muncung itu tak dijangka okayy :)



tarian INDIA HAHA ! 


baju purple cegu kesyangan sape sila angkat tangan :D



adidas beg , aww aww 



muahmuah 


♥ cple of the day ♥ 


nmpk sgt aku pendek =.=


♥ cple of the month 


♥ the becoming 


ehehm ehehm  cple of the year okayy !  HAHA .



okayy , time nh na balek . sedih kot ? heeee :) sayang awk gilaa weyh pendek 
ty for the  roxy dompet yg mcm datin tuu . HAHA . len kali jgn lupa buang harga tw sayangg 
 selamat hari guru kepada semua guru yang pernah mengajar saya :)

saya sayang cegu saya 


Saturday, 14 May 2011

bff terbaekk :)


nur hidayah


siti zulaiha 


pica tersayangg 


wawa fablee 

weyh ! aku SAYANG korang sgtsgt sgt tw takk ? heeeee :) mne ada kutuk . saje jehh na tayang blog kt korang xD 
korang BFF aku smpai BILABILA okayy beb 

ILOVEYOU 

10012011 :)

nur afiqah akmar binti azman ♥♥♥♥♥♥





nama dia iqaaaaa pendek sayang ♥ dan merupakan adek angkat saya ya :)
dia cntik kan ? comel kan ? ain tawu tu :D
sbb ain kan kaka dia . kami mestilah samasama cntik :DD HAHA !
sesaiapa yg na amek dia mmg kene lepuk dgn aku !
garang ta ain nh iqaaa ? HAHA !
ain na taip psl iqa sbb ain rindu :'(
sumpah rindu gilooo kat iqaa .
hmmm . rindu na WEBCAM mcm duludulu :')
rindu na call iqaaaa :)
rindu na gedik dgn iqaaa :D
haish , mcm cple pulakk =..='
HAHA ! tp mmg rindu suma bnda laa . iqaaa , kite da 6 bulan kan ? kan ? hihi -,-'
sukaaaa ♥
nnti da 1 year , ain na bg smthng tw :)
tp post je kot ?
takpun iqa dtg melaka , kita jmpe kejap :DD
INSYAALLAH kan awak kan ? 
just na bgtawu yg 
AIN SAYANG IQAA SANGATSANGAT ♥♥
awk adek terbaek kita laa weyh :)
muahmuah ♥


kami bukanlah LESBOES okayy :)

nur fahimah farid boooo :D


tuuu dia . awek cikaro jualan termahal wokkk :D
heeeee . beliau ini merupakan BEKAS MADU tersayang saya ya ?
da lama ta jmpe kan ? kan ?
cntik ta dia ? cntik tu tak laa kan ? haha :P
tp dia COMELL kan ? kan ?
bukan na kata ape laa kan , kawn ain heidi msti laa sumanya COMELCOMEL balakaaaaaa xD
hari nh birthday dia tw sooo .
papehal kite na wish awk nh iema oiii .

SELAMAT HARI IBU 
SEMOPGA MNJADI IBU YANG BAIK UTK ANK ANK MU .
BE THE BEST AMONG THE BEST !
da 61 TAHUN kan awk sekarang ? heee :)
hihi . 
da tua dahh madu kita nh :P
kite doakan awk kekal dgn mamat ronggeng *ACAP* tu ea awak ? :)
iloveyou maduu 


ty kpd khairul haziq kerana memadukan kami =='

twin baby booo ♥


anak sape nh kembangkan hidung masing masing :DD
haha ! comel tak ? haish, bukan na kata ape laa kan . anak aku mstilahh comel giloooo 
na tawu nama diaorg tak ? na tak ? hihi -,-'
yg lelaki nama dia AKMAL DZARIF manakala yg prmpuan ALIESYA DZAFIRA 
b kite kata dia na ank kembar :D
soo mereka ini adalah kembar okayyyy ;))
haha , kelaka lahh bila fikir balik kan awak kan ? :P
gedik gilaa pong ada . tp takpe . bukan always kan kan ? 
heeeeeeeeeeeeeee :)


"b kalau bule na 10 org ank =.=' " <----- melampau kan pkwe sy nh ? 

hana tajima ♥






how beautiful she is right ? 
dont be a hypocrite if want to be pretty .
just be yourself if u want to look beautiful like her :)



dont pretend to be someone else ;)

Saturday, 7 May 2011

iniAnwarHadi saya yang punya okayy :)







nak lagi ? search laa kat UTUBE sndiri . engat aku nh KULIBATAK korangg kee =.='
search laa ( iniAnwarHadi ) dan anda akn dpt lihat pelbagai lagi video yang hebathebat belakoo :DD



iloveyouanwarhadi <3

mid-year examination .



exam da dekat TAPI aku ta ready papeponn ! OMK =.='
tolonglaa ! ain heidi came on . studyyy laa weyh . kau jgn na malas malas sangat bule takk ? jgn na sebok maen fun jehh . jgn na sebok fb-ing jeaa , jgn na berblogging jehh ! aku tawula kau da ad blog tp jgn na CYY laa weyh . u have to WAKE UP before its tooooo late laaa . haishoo . please bngunkan saya :'(






insyaallah , AIN HEIDI boleh lakukannya :)

penat pergi berjalan MITC , MELAKA !

assalamualaikum , salam sejahtera . arigato-haik ! :D
hihi . okayy , na storyy mcm mana penatnya aku pegi MITC hari nh under sekolahh . yg pegi cnfirm2 aaa mmbe aku yg menawan tuu <33 heeeeee :)) . as usual , kteorg akn buat bnda gilooo kat dlm kelas . then hbis kelas math mode , mmbe aku suma na kluar awl . ptotnya kluar pkul 10:30 tp kami kami yg GEDIK telebih nh saje saje na kluar awl sbb BORINGGGG dduk dlm kelas :) . soo , kami kami pon gerak pegi kantin , mnikmati mkann yg ada . pergh ! wa ckp sama lu ea , kuih pau dia mmg KICK aa ! sedap sioddd ! lmbut giiloooo . tegoda mak tw =.=' haha . tp MAHAL jugakk . 1=rm 1.50 seyh . agk aaaa mahal kan ? kan ? ak kbetulan tade duit tp nsib baek ad  BOYFIEE PENDEK aku dtg kat kntin bg duit <3 hihi . malu gilaa siak . tp amek jugakk sbb na pegi MITC tp tara wang nyaa . mcm mana na blnja kan ? ak segan gilaa seyh amek duit dia . tp na ckp laa TERIMA KASIH b :) . okayy . ckup dgn KEGEDIKAN aku tu =,=' .after melntak , kamikami pegi bilik PRS , melepaki di situ :) . ak pulak sebok tnya org bwk chrger ke takk . sbb fun hmpir mmpus . da nazak gilaa fun ak time tuu . tp bak kata pepatah . " USAHA TANGGA KEJAYAAN " kan ? kan ? kan ?maka aku pun tnya laa suma mnusia yg wujud dlm bilik PRS tuu , last last , cegu kaunsling jugakk yg ada chrger :) ak cas kejap jehh tw . tbetbe  " SEMUA PELAJAR YANG TERLIBAT DENGAN LAWATAN KE MITC , SILA BERKUMPUL DI DEWAN SEKARANG " . muka aku  ( -,-' ) . alaaa . baru na cas tw . haihh . then pegi laa dewan . tnggu bas dtg . naik bas . trun bas . msuk mitc . pusing pusing pusing pusing pusingggggg smpai lebam bijik mata nh . haihh , penat gilaa . da laa ptotnya ak blik pukul 3 , tp blik pkul 6 . mk aku kata tbetbe na dtg sana so blik saing dgn dia lerrr . ehh , tp na jakun nh . aku td kan , beli DOMO <3 hihihi -,-' slama nh mcm ta minat lngsung tw kt domo domo nh . tp ntah leerr . tbetbe mcm minat pulakk kan ? :) . sukaaa sgt pulakk dpt beli dompet domo tuu ^^ . na tgk ? nnti ain heidi paparkan wajah comel tu yaaa ? :PP . lihatlah di bawah ini :)


abg kata : nh comel =.='



suka mata sy time nh bule takk :))




aww aww <33

sorry , kalau ta cntik , tp jujurnya , sy mmg ta cntik :)
hihi -,-' . okayy . tu jee kot utk hari nh ? just na bgtawu .
 I'M SOOOOOOOOOOO TIREDDDDD TODAYYYYYYYYYYY !!!!!!!!! :')
byebyebye humann <33


p/s : kawi , sy da ta tacing dahh . td tacing kejap jehh :D haha .

anak-anak saya :)